Associació

A banda dels administradors nominats per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, el 9 de gener de 2006 es constitueix l’Associació d’Amics de l’Ermita de Santa Caterina de Torroella de Montgrí.

Qui som?

Som un grup constituït en associació, inicialment format per onze persones, amb una junta directiva presidida per en Xavier Mundet, un vice-president, un secretari, un tresorer i dos vocals.

Anualment es convoca als associats, per tal de recollir suggerències i alhora donar compte de la gestió de la Junta i de les activitats dutes a terme durant l’any i de les previstes pel següent, així com de la situació econòmica.

L’associació és oberta a qualsevol persona que en vulgui formar part.

Què fem?

L’Associació te cura del manteniment i conservació de les instal.lacions, bé amb la col.laboració dels propis associats o requerint serveis externs.

Els dissabtes, els membres de l’associació que tenen disponibilitat per pujar a l’ermita, fan feines de manteniment i neteja.

S’estableix un torn dels associats que són els encarregats de l’obertura de l’ermita durant els diumenges i dies de festa.