ESTACIÓ METEOROLÒGICA DE L'ERMITA

15000768_908016795966295_7614509177385613737_o

Aquesta setmana inaugurem una estació meteorològica automàtica situada al teulat de l’ermita de santa Caterina. La nostra web ens permet visualitzar les dades que ens ofereix l’estació i obtenir informació detallada del temps, pràcticament en directe, d’aquesta petita vall. Les dades s’actualitzen cada hora i són: la temperatura, la humitat, la pluja, el vent i el vent màxim, amb la corresponent direcció.
Amb aquest servei obtenim una informació i un coneixement d’una àrea del municipi fins ara poc estudiada en aquest aspecte. Evidentment també esperem que ens sigui a tots una referència per a tota mena d’activitats al cor del Montgrí.
Per motius destacats del temps o en dates assenyalades, acompanyarem aquesta informació amb comentaris meteorològics.