"PUBLICACIONS"

LVG-23-NOVEMBRE-2012-960

Hem obert un nou apartat, on us mostrarem articles que van sortint publicats en diversos diaris i revistes, i també publicacions directes que ha fet l’ermita, com el recent fulletó informatiu.
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_button color=”green” size=”large or small” link=”https://ermitadesantacaterina.org/publicacions/” target=””]Entra-hi![/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]